Ehfi.no

En venn i nøden

En hund kan absolutt være en venn i nøden. Det finnes mange historier om hunder som har reddet eierne sine fra fare. Mange føler seg også tryggere på tur når de har med en hund. Hunden kan dessuten trøste når ingen andre er der, enten du har kjærlighetssorg eller har mistet noen du er glad i.

Kredittkort i nøden

Kredittkort kan også være en venn i nøden når det er noe du virkelig trenger. Et kredittkort skal aldri være en erstatning for å spare opp penger. Du skal ikke handle unødvendige ting på kreditt. Da skal du heller spare opp penger til det du ønsker deg. Men la oss nå si at din firbeinte venn plutselig blir syk, og trenger dyrlegebehandling. Da kan kredittkortet være akkurat det du trenger. Du skal ikke spare på noe når det kommer til din beste venn.

Tenk på dyreforsikring

Det er alltid lurt å ha dyreforsikring til hunden din, for den kan dekke de aller største kostnadene ved sykdom eller skade på hunden. Men noen ting blir ikke dekket, eller ikke dekket fullt ut av forsikringen. Da blir et kredittkort en venn i nøden både for deg og for hunden din.

attitude-pro